Foto: DELFI Aculiecinieks
Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā trešdien pēc traģiskās avārijas Bolderājā, kurā gāja bojā viens, bet cieta 11 cilvēki, tika nogādāti trīs pacienti, portāls "Delfi" uzzināja slimnīcā.

Slimnīcā nogādāti divi cilvēki ar dažāda smaguma politraumām, tostarp ekstremitāšu lūzumiem un  dažādām brūcēm un viņi pašlaik ārstējas Traumatoloģijas un ortopēdijas klīnikā, bet viens cietušais ievietots Neiroķirurģijas nodaļā ar multipliem ķermeņa sasitumiem un kakla skriemeļa lūzumu.

Ārsti visu cietušo stāvokli raksturo kā vidēji smagu, bet stabilu.

Jau vēstīts, ka trešdien vakarā smagās automašīnas un "Rīgas Satiksmes" autobusa sadursmē Kleistu ielā gājis bojā smagās automašīnas vadītājs. Traģēdija izcēlusies automašīnas vadītājam, iespējams, iebraucot pretējā joslā.

Negadījums noticis ap pulksten 18:30 Rīgā, Kleistu ielā pie Bolderājas jaunajiem kapiem. Smagā kravas automašīna "Mercedes Benz" ar piekabi sadūrās ar tādas pašas markas pasažieru autobusu.

Negadījumā notikuma vietā bojā gāja 1946.gadā dzimušais kravas automašīnas vadītājs, bet 1968.gadā dzimušais autobusa vadītājs tika nogādāts slimnīcā. Tāpat ārstniecības iestādē mediķi ar dažādām traumām nogādāja deviņus autobusa pasažierus - četras sievietes un piecus vīriešus, tostarp 2008.gadā dzimušu zēnu.

Pasažieri no autobusa izkļuvuši pašu spēkiem. Kopumā cietuši 11 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!