Foto: DELFI

Jelgavas pilsētas domē apkopota tās darba statistika 2015.gadā un konstatēts, ka pilnīgi visas Jelgavas pilsētas domes sēdes pērn apmeklējuši četri deputāti, bet trīs sēdēs nav bijis viens deputāts, informēja pašvaldībā.

Visas domes sēdes 2015.gadā apmeklējuši četri deputāti - Rita Vectirāne (ZZS), Vilis Ļevčenoks (ZZS), Andrejs Garančs (ZZS) un Jurijs Strods (VL-TB/LNNK).

Komandējuma, atvaļinājuma vai citu iemeslu dēļ vienu domes sēdi gada laikā nav apmeklējuši pieci deputāti - Jānis Bacāns (RA), Valentīns Grigorjevs (SC), Sergejs Stoļarovs (SC), Saulvedis Šalājevs (RA) un Andris Tomašūns (V).

Komandējuma, atvaļinājuma vai citu iemeslu dēļ gada laikā divas domes sēdes arī nav apmeklējuši pieci deputāti - Andris Rāviņš (ZZS), Mintauts Buškevics (ZZS), Dace Olte (ZZS), Aigars Rublis (V) un Ivars Jakovels (SC). Domes priekšsēdētājs Rāviņš vienu domes sēdi nav apmeklējis komandējuma laikā, otru - atvaļinājuma laikā.

Savukārt trīs domes sēdēs nezināmu iemeslu dēļ nav piedalījies deputāts Roberts Šlegelmilhs (VL-TB/LNNK).

2015.gadā pavisam notikušas 15 Jelgavas pilsētas domes sēdes, tajā skaitā trīs ārkārtas sēdes. Domes sēdēs izskatīti 243 jautājumi, pieņemts 241 lēmums, apstiprināti četri nolikumi un 23 saistošie noteikumi.

Domes sēdēs apstiprināti četri pašvaldības iestāžu nolikumi, 23 saistošie noteikumi, kā arī vieni noteikumi.

2015.gadā Jelgavas pilsētas domē notikušas 45 pastāvīgo komiteju sēdes - 15 Finanšu komitejas sēdes, no tām trīs komiteju kopīgās sēdes un divas Finanšu un Tautsaimniecības attīstības un pilsētvides komiteju kopīgās sēdes, deviņas Tautsaimniecības attīstības un pilsētvides komitejas sēdes, deviņas Izglītības un sporta komitejas sēdes un 12 Sociālo lietu, veselības aizsardzības un kultūras komitejas sēdes.

Komiteju sēdēs kopā izskatīti 304 jautājumi un pieņemti 57 lēmumi. Finanšu komitejās izskatīti 105 jautājumi un pieņemti seši lēmumi. Tautsaimniecības attīstības un pilsētvides komitejas sēdēs izskatīti 55 jautājumi, pieņemti 14 lēmumi. Izglītības un sporta komitejas sēdēs izskatīti 43 jautājumi, pieņemti 22 lēmumi. Sociālo lietu, veselības aizsardzības un kultūras komitejas sēdēs izskatīts 101 jautājums un pieņemti 15 lēmumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!