Foto: LETA
Aizvadītajā svētdienā, 8.novembrī, momentloterijā "Lasis" tika laimēts šīs loterijas lielākais iespējamais laimests - 30 000 eiro. Laimīgā loterijas biļete tika iegādāta internetā, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā "Latvijas Loto".

Otrdienas pēcpusdienā laimētājs bija ieradies "Latvijas Loto" birojā Vecrīgā, lai nokārtotu formalitātes laimesta saņemšanai. Veiksminieks atļāva publiskot savu vārdu - par šo summu bagātāks ir kļuvis aktieris no Liepājas - Edgars Pujāts.

Aktieris neslēpa savu prieku un emocijas atklājot, ka naudas summu ieguldīs mājas atjaunošanā.

Pujāts stāsta: "Šad un tad iegādājos pa momentloterijai vai "Eurojackpot" biļetei. Līdz šim mans lielākais laimests bijis loterijā "Sprints", kur laimēju 3000 repšikus. Svētdien, kad uzzināju, ka esmu laimējis 30 000 eiro, aiz sajūsmas dejoju!"

"Latvijas Loto" organizē skaitļu loterijas "Eurojackpot", "Viking Lotto", "Latloto 5 no 35", "SuperBingo" un "Keno", kā arī divas papildspēles - "Džokers" un "Džokers 7", un deviņas momentloterijas. Loterijas biļetes var iegādāties "Latvijas Loto", "Narvesen", "Statoil", "Latvijas Pasta", "Virši-A", "Rimi", "Maxima" un citās tirdzniecības vietās, kā arī "Latvijas Loto" interneta vietnē www.latloto.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!