Foto: AFI

Partijas "Saskaņa" Saeimas frakcijas vadītāja Jāņa Urbanoviča izteikumi par koalīcijas vienošanos saistībā ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) un Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāju kandidatūrām ir nepatiesi, piektdien LTV raidījumā "Rīta Panorāma" teica "Vienotības" līderis Andris Piebalgs.

"Tie ir pilnīgi meli un nepatiesība," viņš sacīja.

Pēc Piebalga teiktā, par VID vadītāja kandidatūru nav runāts, un vērtēšanas komisija arvien turpina darbu. Partija diskutēs par to kandidātu, kuru piedāvās komisija, viņš uzsvēra.

Savukārt saistībā ar KNAB vadītāju Piebalgs atgādināja, ka "Vienotība" neatbalstīs esošā Jaroslava Streļčenoka kandidatūru. Vienlaikus viņš uzsvēra, ka konkursā pieteikušies daudzi labi kandidāti, ko varētu virzīt KNAB vadītāja amatam.

Jau vēstīts, ka Urbanovičs izteicies, ka koalīcija jau ir panākusi vienošanos par VID, KNAB, kā arī Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) vadītāju kandidatūrām.

"Šāda pakete vienošanās par visām trim personām jau ir panākta. Tā kuluāros runā. Tas liecina, ka opozīcija absolūti tiek turēta neziņā," pukojās deputāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!