Foto: F64
Piektdien daudzviet slapjais sniegs apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem autoceļiem, portālu "Delfi" informēja "Latvijas Valsts ceļi".

Snieg valsts centrālajā un austrumu daļā, snigšana tumšajā diennakts laikā apgrūtina redzamību. Sākot no 2.45 rītā ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 196 "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veic sniegoto posmu tīrīšanu un kaisīšanu.

Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti Bauskas un Ainažu virzienos visa posma garumā, Veclaicenes virzienā no Rīgas līdz Līgatnei un no Virešiem līdz Veclaicenei, Valmieras virzienā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam un no Stalbes līdz Valkai un uz Rīgas apvedceļa posmos no Salaspils līdz Babītei un no Baltezera līdz Saulkalnei.

Tāpat braukšana apgrūtināta Jelgavas virzienā no Rīgas līdz Jelgavai, Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Paterniekiem un Daugavpils apvedceļa, Rēzeknes virzienā no Jēkabpils līdz Terehovai, no Grebņevas līdz Medumiem un uz Rēzeknes apvedceļa, Liepājas virzienā no Rīgas līdz Kalnciemam un Ventspils virzienā no Rīgas līdz Kūdrai un no Usmas līdz Popei.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Ventspils apkaimi.

Jau vēstīts, ka saskaņā ar meteoroloģisko prognozi arī dienā vietām turpināsies nelieli nokrišņi slapja sniega veidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!