Foto: DELFI Aculiecinieks
Piektdienas, 7. februāra Rītā Vidzemē vietām novērots lietus, bet Latgalē dažviet snieg. "Latvijas Valsts ceļi" brīdina, ka braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtina apledojuma veidošanās.

Rīgas apkārtnē, Valmieras un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši, savukārt Ainažu virzienā apledojuma dēļ ir apgrūtināti braukšanas apstākļi ceļa posmā Berģi - Bīriņu pagrieziens. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Siguldas virzienā autoceļš vietām apledojis posmā Rīga - Vangaži.

Daugavpils virzienā autoceļi apledo posmos Pļaviņas - Nīcgale un Jēkabpils - Varakļāni. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem;

Jelgavas virzienā autoceļš ir apledojis un brauktuves tiek kaisītas posmā Jelgava - Meitene. Savukārt Liepājas virzienā autoceļš vietām apledojis posmā Apšupes krustojums - Saldus. Brauktuvi, kur tas ir nepieciešams, kaisa;

Ventspils virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmos Kūdra - Strazde un Talsi - Ventspils. Notiek brauktuvju kaisīšana ar pretslīdes materiāliem.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojuma veidošanās vietām apgrūtina braukšanas apstākļus Dobeles, Talsu, Tukuma un Ventspils apkaimēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!