Foto: Publicitātes attēli
Reaģējot uz advokāta Alda Gobzema aktīvo komunikāciju ar medijiem, kam jurists itin bieži gan savā, gan paša pārstāvētās biedrības vārdā sūta paziņojumus, viedokļus un izklāsta savu nostāju, portāls "pietiek.com" aicinājis un pat lūdzis viņu "turpmāk vairs mēstules nepiesūtīt".

Otrdien Gobzems paša aizsāktās kustības "Neesi vienaldzīgs, esi atbildīgs!" vārdā izplatīja atklātu vēstuli Valsts prezidentam Andrim Bērziņam un nominētajai premjera amata kandidātei Laimdotai Straujumai.

Šī, mediju redakcijām adresētā vēstule, izpelnījās asu "pietiek.com" reakciju - portāls gan vēstules sūtītājam, gan medijiem nosūtīja atbildes epastu ar tekstu: "Gobzema kungs, Jums taču jau vairākkārt ir lūgts mēstules turpmāk nepiesūtīt."

Gobzema aktivitātes, tostarp rīcība saistībā ar palīdzību Zolitūdē pērnā gada novembrī sagruvušā lielveikala "Maxima" upuru tuviniekiem, iepriekš izpelnījusies arī Zvērinātu advokātu padomes (ZAP) uzmanību, kurā par viņu tika saņemtas sūdzības. ZAP gan šā gada sākumā pārkāpumus advokāta rīcībā nekonstatēja.

Gobzems zvērinātu advokātu saimē uzņemts 2006.gadā. Viņš bijis pasniedzējs Latvijas Universitātē, vadījis Maksātnespējas administrāciju, darbojies Privatizācijas aģentūrā, kā arī strādājis advokātu un juristu birojos.

Iepriekš medijos advokāts izteicies, ka grasās kandidēt gaidāmajās Saeimas vēlēšanās. Viņš bijis starp ekspremjera Einara Repšes dibinātās "Latvijas Attīstībai" aktīviem atbalstītājiem un nav slēpis, ka savu nākotni politikā grasās saistīt tieši ar šo spēku.

"Pietiek.com" iepriekš pievērsies arī Gobzema aktivitāšu pētīšanai, veltot viņa darbībai vairākas kritiskas publikācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!