No piektdienas Universitātes radio "Naba" atgriežas 93,1 FM viļņos. Kā pirmais ēterā līdz ar izskanēs raidījums Rīta drudzis, portālu "Delfi" informēja radio pārstāvji.

Laikā no 1.jūnija radio NABA bija dzirdama tikai internetā www.radionaba.lv Tagad ir rasta iespēja turpināt darbību FM viļņos.

Universitātes Radio "Naba" ir nekomerciālās mūzikas radio programma, kas pirmo reizi ēterā izskanēja 2002. gada 1. decembrī. Radio darbojas ap 70 cilvēku. Tā ir tapusi ar Latvijas Universitātes un Latvijas Radio atbalstu kā Latvijas Radio 5. kanāls un ir dzirdama galvaspilsētā un tās apkārtnē 93,1 FM frekvencē. Radio NABA programma ir vienīgā Latvijā, kas aptver tik plašu mūzikas virzienu spektru.

Klausītāju uzmanībai tiek piedāvāti ap 40 autorraidījumu par dažādiem mūzikas virzieniem, izglītību, mākslu, kino, teātri, literatūru, filosofiju. Radījumi tiek veidoti sadarbībā ar dažādu nozaru profesionāļiem. Tāpat NABA seko līdzi arī notikumiem valstī, informējot par dažādām aktualitātēm kultūrā, izglītībā u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!