No 1.jūlija Latvijas Radio 1 ēterā katru darba dienas vakaru būs dzirdami radio "Naba", tikmēr radio "Naba" savā frekvencē FM 93,1 cer atgriezties jūlija otrajā nedēļā, un pagaidām radio dzirdams internetā www.naba.lv

Universitātes radio "Naba" autorraidījumi Latvijas Radio frekvencē būs dzirdamu katru darba dienas vakaru no plkst. 20:05 līdz 21:00, portālu "Delfi" informēja radio "Naba".

Pirmdienās skanēs izglītojoši muzikāls raidījums "Mūzu muzejs", kurā tiek detalizēti aplūkoti dažādi iedvesmu avoti jeb mūzas, kas kalpojušas mūziķiem dziesmu, grupu un albumu nosaukumu, dziesmu tekstu radīšanai vai dzīves gājuma izvēlei. Raidījuma vadītāji Kristaps Zālītis un Ingus Bērziņš.

"Mūzu muzejs" skanēs pamīšus ar radiospēli "Zaļais prāts" katru otro pirmdienu. "Zaļais prāts" ir interaktīva sportiska spēle, kuras laikā tiešajā ēterā sacentīsies divi raidījuma viesi, kas iepriekš viens otram sagatavojuši desmit jautājumus par veselīgu, aktīvu, piedzīvojumiem bagātu un zaļu dzīvesveidu. Radiospēles vadītāji Pauls Grants un Kristīna Soloha.

Otrdienās un ceturtdienās būs dzirdams "Naba" vakara mūzikas instruktoru DJ Vugula, DJ Kazuļa, DJ Noras, Dj Egona muzikālais piedāvājums.

Trešdienās klaustītājiem tiks piedāvāts latviešu mūzikas raidījums "Bitīt matos" Dambja un Jāņa Daugavieša vadībā. "Bitīt matos" ir vecākais un pieredzes bagātākais "Naba" raidījums, kas debitēja 1995. gadā radio Skonto. Vēlāk sāka skanēt radio KNZ, bet radio "Naba" skan no tā dibināšanas līdz šodienai ik svētdienu no astoņiem līdz desmitiem. Raidījumā tiek atskaņota dažādu žanru Latvijas mūzika, gan jauna, gan veca. Raidījumā regulāri viesojas grupas un izpildītāji.

Savukārt piektdienās būs dzirdamas radio NABA TOP, to vadīs Mārtiņš Valters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!