Foto: DELFI
Partijas "Reģionu Alianse" (RA) 7.jūnija kopsapulcē par Ministru Kabineta prezidenta kandidātu izvirzīja Mārtiņu Bondaru, portālu "Delfi" informēja partijas priekšsēdētājs Andrejs Ence.

Kopsapulcē ar balsu vairākumu pieņemts lēmums par Ministru Kabineta prezidenta kandidātu virzīt Mārtiņu Bondaru.

Kopsapulcē ar ziņojumu uzstājās valdes priekšsēdētājs Ence, notika arī debates par Eiroparlamenta vēlēšanās sasniegtajiem rezultātiem un darāmo, gatavojoties Saeimas vēlēšanām. Pēc rezultātu analīzes kopumā tika atzinīgi novērtēts gan jau dažu mēnešu laikā paveiktais, gan Latvijas Reģionu apvienības izredzes gaidāmajās Saeimas vēlēšanās.

"Mēs esam stipri un mēs varam daudz ko izdarīt, bet arī Saeimā un valdībā ir nepieciešami tādi cilvēki, kas jau līdz šim ir daudz ko reāli paveikuši un pilda solīto. Cilvēki, kam ir skaidrs priekšstats par to, kas vajadzīgs Latvijas iedzīvotājiem un kā to sasniegt," bildis Ence.

Šogad plānota vēl viena partijas kopsapulce, kas varētu notikt jau pēc Saeimas vēlēšanām.

RA ir Latvijas Reģionu apvienībā (LRA), kurā apvienojušās vairākas reģionālās partijas ar turpat vai 1000 biedriem, 200 deputātiem 45 Latvijas pašvaldībās, LRA pārstāvji vada 18 pašvaldības un tai ir 2 deputāti Saeimā. Par LRA Eiropas Parlamenta vēlēšanās nobalsoja 11 035 vēlētāju ( jeb 2,49% ). LRA šobrīd turpina apvienot Latvijas reģionu pārstāvjus un līderus.

Šobrīd LRA jau ir sākusi aktīvu gatavošanos dalībai 12.Saeimas vēlēšanās un līdz jūnija mēneša beigām tā varētu nosaukt savus vēlēšanu saraksta līderus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!