Foto: F64

Visā valsts autoceļu tīklā turpinās būvdarbi, un pie Rīgas HES, kur notiek Rīgas apvedceļa remontdarbi, var būt palēnināta satiksme, īpaši rīta un vakara stundās, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Palēnināta satiksme iespējama arī Ulbrokā, kā arī uz Ventspils šosejas, pie tilta pāri Lielupei un posmā starp rotācijas apļiem pie Tukuma.

Savukārt piektdien, 26. maijā, Ogres novada Ciemupē, uz autoceļa Ciemupe–Ogresgals, no pulksten 11:30 līdz pulksten 14:30 tiks slēgta dzelzceļa pārbrauktuve.

Uzņēmumā atgādina, ka visvairāk remontdarbu posmu ir uz Ventspils šosejas, vairākos posmos remontdarbi notiek arī uz Liepājas šosejas. Vairāk nekā stundu papildu laiks ceļā jāierēķina posmā no Daugavpils līdz Medumiem, kur satiksmi regulē deviņi luksoforu pāri.

Pierīgā autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem uz Rīgas apvedceļa, pie Rīgas HES. Tur satiksmi organizē ar luksoforiem, bet rīta un vakara stundās, tiek piesaistīti satiksmes regulētāji. Remontdarbi notiek arī uz autoceļa Ulbroka–Ogre, Ulbrokā, kur palēnināta satiksme var būt pie rotācijas apļa, un no Tīnūžiem līdz Ogrei.

Būvdarbi turpinās uz Liepājas šosejas, uz Džūkstes–Kauguru kanāla tilta, kur satiksmi organizē pa vienu joslu ar luksoforu palīdzību, kā arī uz autoceļa Rīga–Carnikava–Ādaži, no Rīgas robežas līdz Garciemam.

Atsākti arī Ķekavas tilta pārbūves darbi uz autoceļa Mežvidi–Baldone.

Informāciju par visiem ceļu remontdarbiem var atrast uzņēmuma mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!