Foto: DELFI
Atsākoties būvdarbu sezonai uz Latvijas ceļiem daudzviet ieviesti satiksmes ierobežojumi. Lielākie ierobežojumi patlaban ir uz Liepājas šosejas, kur kopējais remonta posmu garums ir 57 kilometri, portālu “Delfi” informēja VAS “Latvijas valsts ceļi”.

Lai šķērsotu četras pašreiz aktīvās būvdarbu zonas uz Liepājas šosejas, autovadītājiem nepieciešama papildu aptuveni pusotra stunda. "Latvijas valsts ceļi" aicina autovadītājus, plānojot braucienus, rēķināties ar šiem un citiem satiksmes ierobežojumiem.

Arī uz Vidzemes šosejas ieviesti satiksmes ierobežojumi. Tur Garkalnes novada teritorijā desmit kilometru garumā tiek atjaunots ceļa segums. sSatiksme pa Vidzemes šoseju abos virzienos tiek organizēta ar ātruma ierobežojumiem.

Tāpat ar papildu 15 minūtēm ceļā autovadītājiem jārēķinās, braucot Valmieras virzienā pirms Stalbes. Aptuveni 15 minūtes autovadītājiem prasīs arī būvdarbu zonas šķērsošana pie Salacgrīvas, bet 25 minūtes būs jāpavada, lai izbrauktu Jelgavas šosejas remontposmu pirms Lietuvas robežas.

Uzņēmums norāda, ka ceļu būvdarbi turpinās arī Latgalē, Rēzeknes un Daugavpils apkārtnē. Tur ceļu remonts noris kopumā trīs objektos uz valsts galvenajiem ceļiem, taču būtisku satiksmes ierobežojumu tur nav. Pēc "Latvijas valsts ceļi" informācijas visus remontposmus Latgalē iespējams šķērsot ātrāk nekā desmit minūtēs.

Remontdarbi noris arī uz vairākiem reģionālās nozīmes ceļiem. Būvdarbi turpinās ceļa Preiļi–Madona Mētrienas un Atašienes pagastos, ceļā Tukums–Kuldīga Zemītes pagastā. Savukārt atsākti darbi ir uz ceļa Tukums–Lietuvas robeža starp Zebreni un Auci, kā arī uzsākti jauni darbi starp Auci un Lietuvas robežu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!