Foto: LETA

Neesmu ideāls cilvēks, man arī dzīvē bijušas neveiksmes un ir pieļautas kļūdas. Tā otrdien emocionālā un uzbudinātā tonī LTV raidījumā 1:1 sacīja ekspremjers Einars Repše, kuru pamatīgi sadusmoja jautājumi par viņa finansiālo situāciju un biznesa neveiksmēm.

"Neviens cilvēks nav bijis veiksmīgs 100%. Var teikt, es atklāju dažus veidus, kā nevajag ieguldīt," par pačabējušiem biznesa projektiem klāstīja Repše. Tā arī nepasakot, cik lielas ir viņa parādsaistības un, kas ir tas ienākumu avots, no kā viņš patlaban pārtiek.

Ekspremjers tikai atzina, ka algu viņam maksā Latvijas nākotnes forums. Cik liela tā ir, to Repše gan nepateica, tikai sadusmojās vēl vairāk.

Repše arī atzina, ka viņa parādi ir samazinājušies un to vēlāk parādīšot viņa amatpersonas deklarācija. "Nemāciet mani kā ieviest atklātību, ļaujiet man neapspriest privātas lietas," dusmojās Repše.

Brīdī, kad raidījuma vadītājs Gundars Rēders neatkāpās un kārtējo reizi atgādināja arī Repšes jaunās partijas Latvijas Attīstībai zemos reitingus – politiķis kļuva pavisam pikts. "Mani reitingi noteikti ir lielāki nekā jūsu reitingi, paskatīsimies, kā jums izdotos reformēt kaut pusi no tā, ko izdarīju es," klāstīja Repše.

Repšes intervija sacēla arī pamatīgu "vētru" sociālajos tīklos.



















Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!