Foto: LETA

Pirmdien, 20.oktobrī, slimnīcā Rēzeknes novadā nonākusi ģimene, kas saindējusies ar tvana gāzi, portāls "Delfi" uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Slimnīcā nogādāts 42 gadus vīrietis, 12 gadu veca meitene un 13 gadus vecs puisis.

Savukārt Rīgā slimnīcā nogādāts 47 gadus vecs vīrietis, kurš kritis no aptuveni sešu metru augstuma, strādājot jaunbūvē. Vīrietis slimnīcā nogādāts ar galvas smadzeņu satricinājumu, mugurkaula jostas daļas skriemeļu lūzumu, iegurņa kaula lūzumu un krūškurvja sasitumiem.

Tāpat darba traumu, nokrītot no augstuma, guvis kāds 31 gadu vecs vīrietis Vidzemes reģionā. Viņš zāģējis koka zarus un kritis no aptuveni desmit metru augstuma. Vīrietis slimnīcā nogādās ar vairāku ribu lūzumiem un galvas smadzeņu satricinājumu.

Aizvadītajā diennaktī slimnīcā nogādāti arī divi pacienti, kuri piedzīvojuši ķermeņa atdzišanu. Rūjienā kāds 66 gadus vecs vīrietis guvis vispārēju ķermeņa atdzišanu, jo nakti pavadījis, klaiņojot basām kājām un ar slapjām drēbēm mugurā.

Ventspilī vispārēju ķermeņa atdzišanu guvis 58 gadus vecs vīrietis, kurš vairākas stundas pavadījis kāda veikala pagalmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!