Foto: LETA

Vakardienas, 14.augusta, "Viking Lotto" izlozē kāds spēlētājs uzminēja piecus skaitļus un papildskaitli (5+1) un laimēja Ls 33 718,35 latu lielu laimestu, biznesa portālu "Nozare.lv" "Latvijas Loto" pārstāve Aiga Roziņa.

Laimīgā kvīts ar trīs spēles variantiem par 1,05 latiem bija iegādāta Rīgā, tirdzniecības centrā "Damme" esošajā "Plus punkta" tirdzniecības vietā.

Šorīt "Latvijas Loto" birojā nokārtot formalitātes laimesta saņemšanai bija ieradusies Imantas iedzīvotāja Ludmilas kundze, kura "Latvijas Loto" teica, ka viņai ir 58 gadi, ka viņa šobrīd esot mājsaimniece un viņa nekad iepriekš nav piedalījusies loterijās. Uzspēlēt "Viking Lotto" viņai ierosinājis radinieks, kurš regulāri ik trešdienu piedaloties "Viking Lotto" izlozēs.

"Es teicu, lai piedāvā manam vīram, jo es esmu izteikta neveiksminiece - ja nopērku kādu mājsaimniecības preci, tā parasti izrādās brāķis, un blakus rindas manā dzīvē vienmēr ir bijušas īsākas," stāstīja laimējusī Ludmilas kundze.

Tā kā abi ar radinieku bijuši ceļā uz veikalu, šoreiz viņa esot pieņēmusi izaicinājumu un iegādājusies savā mūžā pirmo loterijas biļeti. "Krustiņus ievilku pati. Radinieks manus izvēlētos skaitļus pierakstīja uz lapiņas un solījās vakarā pēc izlozes televīzijā man piezvanīt un pastāstīt, kāda tad būs bijusi mana iesācējas veiksme," skaidroja laimētāja.

Ko tur vairs piebilst - zvans esot bijis ļoti satraucošs un pārsteigumu pilns. Vairāk nekā 33 000 latu piepildīšot Ludmilas kundzes sapni par mājokļa remontu, viņa pat apsver vēl iespēju iegādāties jaunu dzīvokli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!