Foto: Publicitātes foto

Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā 3. martā ar lekciju uzstāsies bijušais ASV latīņamerikāņu noziedzīgā grupējuma līderis Antonio Fernandess, kurš pēc iznākšanas no cietuma pievērsies pārmaiņu vadībai, informē starptautiskās konferences "Stratēģiskā domāšana. Radoši valstij un biznesam" organizatori.

Fernandess 1997. gadā pārņēma ASV narkotiku bandas "Latin Kings" vadības grožus, bet 1999. gadā viņam piesprieda 15 gadu cietumsodu par narkotiku izplatīšanu.

Būdams cietumā, Fernandess, kurš lielu daļu savas dzīves bijis atkarīgs no narkotikām, bandu sāka pārveidot, aicinot tās locekļus pārtraukt vardarbību. 7000 "Latin Kings" biedri pievērsās cīņai par sociālo taisnīgumu un izglītību.

Tikmēr policija Fernandesu sauc par "gangsteri ar labu PR kampaņu" un viņa pārvērtībām netic.

Par Fernandesu 2007. gadā uzņemta filma "Latīņamerikāņu karalis: ielu bandas vēsture", bet 2015. gadā iznākusi grāmata "Slikti pieguļoša ekonomika" ("Misfit economy").

"Pārsteidzoša transformācija, spēcīgas līdera dotības un unikāla pieredze liek Antonio Fernandesu ierindot konferences spilgtāko lektoru vidū. Tagad bijušais narkotiku bandas līderis visā pasaulē lasa lekcijas par pārmaiņu vadību kopienu un biznesa līderiem, kurās izmanto savu dzīves stāstu, lai brīdinātu par klupšanas akmeņiem un ilustrētu iespējamu paštransformāciju un konsultētu uzņēmumu pārmaiņu vadībā," stāsta komunikācijas eksperte un konferences "Stratēģiskā domāšana" organizatore Antra Bork-Ržečicka.

Starptautiskā konference "Stratēģiskā domāšana. Radoši valstij un biznesam" notiks šā gada 3.martā Rīgā, LU Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā (Jelgavas iela 1). Tajā piedalīsies 350 uzņēmumu vadītāji, valsts institūciju viedokļu līderi un komunikācijas nozares profesionāļi no Latvijas un ārvalstīm.

Konferencē arīdzan uzstāsies stratēģiju un līderības treneris Tomass Bote, kiberdrošības stratēģis Alans Bjerre, Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes dekāns Gundars Bērziņš, viens no Baltijas vadošajiem digitālā mārketinga ekspertiem Tomass Nemura, kā arī pirmā sieviete no Baltijas, kas uzkāpusi Everestā – Olga Kotova.

Organizatori ikvienu interesentu aicina reģistrēties konferencei tiešsaistē: www.miitandlinks.com

Konference "Stratēģiskā domāšana. Radoši valstij un biznesam" notiek gada komunikācijas nozares notikuma "Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2017" ietvaros. Pasākumu rīko "Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāciju asociācija" (LSAKA), "Komunikācijas aģentūra/ Edelman Affiliate" un "Public ID Group".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!