Foto: DELFI / AP/Scanpix / Valsts policija / RIA Novosti/Scanpix
Portāls "Delfi" dodas izbraucienā ar ASV desantniekiem un slaveno "Black Hawk". Policija notver iespējamo Jaunciema kapu spridzinātāju un satraucoši atklājumi arī Francijā avarējušās "Germanwings" pasažieru lidmašīnas izmeklēšanā. Tikmēr Krimai ir ambiciozs plāns, kā nopelnīt, saka Krievijas ietekmīgākā sieviete.

Foto: DELFI
Latvijas armiju spēcina ne tikai ASV desantnieki un sauszemes tehnika,
bet arī slavenie "
Black Hawk
" helikopteri ASV īpašo uzdevumu vienībā. Skatu, kas virs Rīgas paveras šīs vienības karavīriem, izdevās fiksēt arī portālam "Delfi".

Lasīt vairāk

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
Latvijas basketbolists
Dāvis Bertāns
no Spānijas kluba Vitorijas "Laboral Kuxta" jau otro reizi savā nepārāk garajā karjerā guvis ļoti smagu savainojumu – krustenisko saišu plīsumu, vēsta vairāki basketbola portāli.

Lasīt vairāk

Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krima
kļūs par jauno Silīcija ieleju, prognozējusi Krievijas Federācijas padomes priekšsēdētāja Valentīna Matvijenko.

Lasīt vairāk

Foto: Valsts policija
Divu dienu laikā kopš sprādziena Jaunciema kapos Valsts policija noskaidrojusi, ka notikušais bijusi tīša slepkavība nevis nelaimes gadījums. Likumsargi iespējamo vainīgo aizturējuši, bet tiesa piektdien aizturēto vīrieti apcietinājusi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Lasīt vairāk

Foto: Kadrs no video
Pasaulē populārā automobiļu TV raidījuma "
TopGear
" ("Gāzi grīdā!") producents Oisins Timons (attēlā), kuram mēneša sākumā izcēlās konflikts ar pārraides vadītāju Džeremiju Klārksonu par nenoorganizētām siltām vakariņām pēc nogurdinošas darba dienas, pirmo reizi publiski komentējis konflikta situāciju.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Organizācijas "Nepilsoņu kongress" pārstāvis Aleksandrs Gapoņenko lūdzis
Krievijas
domi palīdzēt organizācijai ar juridisku palīdzību, vēsta Krievijas valdībai piederošais medijs "Tass".

Lasīt vairāk

24. martā
Francijas
dienvidaustrumos avarēja lidsabiedrības "Germanwings" pasažieru lidmašīna "Airbus 320" ar 150 cilvēkiem uz klāja. Aģentūras "Reuters" animācijā rekonstruēti notikumi gaisa kuģī.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Valsts kancelejas
(VK) direktore
Elita Dreimane
pieļauj, ka viņas atrašanās amatā kādam ir kļuvusi nevēlama VK ilgstošās darbības rezultātā, tostarp saistībā ar sniegtajiem atzinumiem investīciju strīdu lietās.

Lasīt vairāk

Ceturtdien Engures pagastā avārijā meža masīvā bojā gājusi kāda sieviete, bet mazs bērns no sadragātā auto izglābts un nogādāts slimnīcā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Latvijas nacionālā aviokompānija "
airBaltic
" ieviesīs jaunu prasību, ka pilota kabīnē visu laiku obligāti ir jāatrodas diviem cilvēkiem, piektdien LTV raidījumā "Rīta panorāma" norādīja "airBaltic" pārstāvis Jānis Vanags.

Lasīt vairāk

Foto: Gunārs Janaitis
Dailes teātra jauniestudējuma
"Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu" programmiņā nodrukāts arī galvenā varoņa Makmērfija Evanģēlijs, kurā ir punkts "Cilvēka liktenis vienmēr ir viņa paša rokās". Lai arī pēc dabas esmu nelabojama optimiste, skatoties bulgāru režisora Aleksandra Morfova iestudējumu, tik harmoniski vis nejutos.

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Čečenijas
parlamenta spīkers Dukvaha Abdurahmanovs paziņojis, ka
Krievija
piegādās ieročus
Meksikai
, ja
ASV
apbruņos Ukrainu, vēsta "Radio Brīvā Eiropa".

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Komentējot Nīderlandes tiesas lēmumu, kas liek "Spirits International" pārtraukt "Stolichnaya" un "Moskovskaya" degvīnu tirdzniecību Nīderlandē, Beļģijā un Luksemburgā, AS "Latvijas balzams" (LB) norāda, ka apjoms, kas tiek ražots tālākai izplatīšanai minētajās valstīs, ir nebūtisks, un šis lēmums neatstās ietekmi uz uzņēmuma tālāko saimniecisko darbību.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!