Foto: F64

Rīgā šodien un rīt sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas, un Līgo naktī tam būs papildu reisi, informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Autobusi, trolejbusi un tramvaji šodien un rīt kursēs pēc brīvdienu saraksta. Naktī uz rītdienu tiks organizēti papildu reisi sabiedriskajam transportam, apkalpojot pēc iespējas lielāko daļu pilsētas mikrorajonu un nodrošinot pasažieru nokļūšanu uz un no organizētajiem svētku pasākumiem. Papildu reisi tiks nodrošināti 3., 11., apvienotajā 12., 23. un 26. (pa Akmens tiltu), 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51., un 53. autobusa maršrutā, 1., 5., 7., 10. un 11. tramvaja maršrutā, 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27. trolejbusa maršrutā.

Informācija par papildu reisiem un maršrutiem būs izvietota pieturvietās, kas atrodas pilsētas centrā.

Naktī uz rītdienu no pusnakts līdz pasākuma "Līgosim krastmalā!" beigām visi sabiedriskā transporta maršruti, kas brauc pāri Akmens tiltam virzienā uz Pārdaugavu, apstāsies pieturvietā "Grēcinieku iela".

Šajās dienās Rīgas sabiedriskajā transportā varēs braukt bez maksas.

Visi "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centri šodien un rīt būs slēgti. 25.jūnijā strādās klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1 no plkst.10 līdz 16. Juridiskās personas klientu apkalpošanas centrs šodien un rīt tas būs slēgts.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", šodien un rīt varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Svētdien, 25. jūnijā maksas autostāvvieta Vecrīgas teritorijā (R zona) strādās no plkst.6 līdz 24 un Vecāķos (V zona) strādās no plkst.8 līdz 20 pēc spēkā esošajiem tarifiem. Pārējās maksas autostāvvietas 25.jūnijā ir bez maksas.

Minibusi šodien un rīt kursēs pēc svētdienas grafika. Nakts satiksme svētku nedēļā tiks organizēta naktī uz 24. jūniju un uz 25. jūniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!