Foto: DELFI
Nedēļas nogalē gaidāmā pasākuma "Lauki ienāk pilsētā" dēļ noteiktie satiksmes kustības ierobežojumi uz Krasta ielas piektdien Rīgā ir izveidojuši pamatīgus automašīnu sastrēgumus.

Pusdienlaikā pamatīgi auto sastrēgumi izveidojušies uz Akmens un Vanšu tiltiem virzienā uz centru. Sastrēgums izveidojies arī uz Mūkusalas ielas, pirms uzbrauktuves uz Akmens tilta. Sastrēgums veidojas arī uz Valdemāra ielas, Kronvalda bulvārī un Brīvības ielā pirms VEF tilta, pārliecinājās portāls "Delfi".

Daudzviet kavējas arī sabiedriskais transports. Piemēram, uzņēmums "Rīgas satiksme" savā "twitter" kontā raksta: "27.trolejbuss kavē automašīnu sastrēgumu dēļ. Sastrēguma vietas un laiki ir dažādi, taču uz doto brīdi varam teikt, ka galvenās vietas ir Valguma ielas, Vienības gatve u.c."

Salīdzinoši brīvāks un bez sastrēgumiem piektdienas pēcpusdienā ir Salu tilts.

Sestdien, 14.septembrī Rīgā, Krasta ielā pie Spīķeriem notiks projekta "Lauki ienāk pilsētā" kulminācijas pasākums. Tas iecerēts kā grandiozākie lauksaimnieku un mežsaimnieku svētki, ar mērķis popularizēt lauksaimniecību un lauku vidi, Latvijas izcelsmes produktus, pakalpojumus un izglītību

Pasākuma laikā galvaspilsētā noteiktas arī ievērojamas satiksmes organizācijas izmaiņas. Līdz svētdienai, 15.septembrim, būs slēgta Krasta iela posmā no 13.janvāra ielas līdz Turgeņeva ielai un Maskavas iela posmā no 13.janvāra ielas līdz Turgeņeva ielai.

Krasta ielas posmā satiksme tiks slēgta visa veida transportlīdzekļiem, savukārt Maskavas ielas posmā no 13.janvāra ielas līdz Turgeņeva ielā kursēs sabiedriskais transports un piegādes transportlīdzekļi tirdzniecības vietām, informē Rīgas dome.

Tāpat autovadītājiem jāņem vērā, ka šajā laika posmā būs aizliegts apstāties un stāvēt Puškina ielas kreisajā pusē 30 metrus pirms krustojuma ar Maskavas ielu un Turgeņeva ielas kreisajā pusē posmā un virzienā no Maskavas ielas līdz Krasta ielai.

Satiksmes departaments aicina rīdziniekus un Rīgas viesus būt saprotošiem un ievērot noteiktās satiksmes organizācijas izmaiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!