Foto: Publicitātes foto

No 10. janvāra pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" sabiedriskā transporta monitoros būs redzami Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes studentu veidotie video ar aicinājumu brauciena laikā turēties tam paredzētajās vietās, informēja "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Studiju laikā topošie jomas speciālisti apmeklēja "Rīgas satiksmi", lai pilnveidotu savas praktiskās zināšanas un izprastu organizācijas komunikāciju. Viesošanās laikā studenti klātienē varēja novērtēt uzņēmuma darbību, kā arī gūt priekšstatu par to, cik daudz cilvēku ir iesaistīti "Rīgas satiksme" darbībā. Apmeklējuma beigu daļā studentiem deva iespēju izveidot videomateriālu, kurā aicina pasažierus sabiedriskajā transportā turēties.

"Rīgas satiksme" atzinīgi novērtējusi studentu radītos video. Demonstrēšanai sabiedriskā transporta monitoros izvēlēts Aināra Feldmaņa darbs, kas tiks rādīts no 10. janvāra līdz 23. janvārim, un Edgara Ķirša, Eduarda Aleksejeva un Santas Lavrenovas video, kas tiks demonstrēts no 24. janvāra līdz 7. februārim.

Iepriekš "Rīgas satiksme" sabiedriskajā transportā rādīti studentu veidotie video par sabiedriskā transporta kavēšanās iemesliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!