No piektdienas, 1. jūlija, Rīdzinieka kartes īpašnieki var iegādāties vienas stundas sabiedriskā transporta biļeti par 1,15 eiro darbdienām un 0,60 eiro brīvdienām, portāls "Delfi" uzzināja "Rīgas satiksmē".

Iegādājoties tā saucamo laika biļeti, pasažieris stundas laikā varēs veikt neierobežotu skaitu braucienu ar pārsēšanos.

Turklāt pēdējo braucienu pasažieris drīkstēs reģistrēt biļetes derīguma termiņa 59. minūtē un tālāk braukt līdz maršruta galapunktam neatkarīgi no ceļa ilguma.

Savukārt piecas biļetes 24 stundām, kas izmantojamas 15 dienas, varēs lietot gan piecas diennaktis pēc kārtas, gan jebkādā citādā secībā 15 dienu laikā.

Biļešu reģistrācija jāveic katru reizi, iekāpjot sabiedriskajā transportā. Pēdējās biļetes reģistrācija jāuzsāk 14 dienā, jo 15. dienas plkst. 23.59 biļešu derīguma termiņš beigsies.

Tāpat no piektdienas Rīdzinieku karšu īpašnieki varēs apmaksāt autostāvvietas pakalpojumus B, C un D zonās ar 20% atlaidi.

Lai varētu izmantot šo priekšrocību, nepieciešams Rīdzinieka kartē aktivizēt e-maciņu, kas dod iespēju samaksāt stāvvietas pakalpojumus ar Rīdzinieka karti, kurā jau ieskaitīta elektroniskā nauda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!