Latvijas “Rotary” klubi plāno Ziemassvētku labdarības pasākumu “Kā palīdzēt narkotiku atkarībā nonākušajiem bērniem”. Projekts tiek uzsākts, lai savāktu 12 500 Ls jaunas nodaļas ierīkošanai Narkoloģijas centrā nepilngadīgo narkomānu ārstēšanai.
Nodaļā nepieciešamas vismaz desmit gultas lai izolētu 12-13 gadus vecos jauniešus kas ir spiesti uzturēties vienā nodaļā ar pieaugušajiem narkomāniem, no kuriem daudzi ir bijuši krimināli sodīti.

Lai minēto projektu īstenotu visi Latvijas “Rotary” klubi rīko kopēju Ziemassvētku labdarības pasākumu 7. decembrī plkst.19:00 Latviešu Biedrības namā Merķeļa ielā 13.

Programā paredzēts: Latvijas Nacionālā Simfoniskā Orķestra koncerts, diriģents Terje Mikelsson, maestro R.Pauls un zēnu koris.

Visi minētie mākslinieki koncertu sniedz bez maksas kā atbalstu pasākumam. Koncerts, kā arī bagātīgais ēdienu klāsts, par kuru rūpēsies restorāns “Otto Schwarz” u.c. Rīgas labākie restorāni, radīs pirms Ziemassvētku noskaņu.

“Palazzo Italia” parūpēsies par svētku tērpu modes skati. Pasākuma ietvaros paredzēta arī loterija, gleznu u.c. vērtīgu priekšmetu izsole, fotografēšanās, dejas un citi pasākumi.

Biļetes cena 20 Ls, biļetes no 20. novembra būs nopērkamas viesnīcās “Roma”, “Radisson SAS”, “Palace Hotel”.

Pasākuma Goda patronese ir Latvijas Valsts prezidente, goda viesu vidū būs Sidnejas Olimpiādes medaļu ieguvēji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!