Foto: AFI
Pretēji Tautas partijas (TP) iepriekš izteiktajiem solījumiem, TV3 raidījums "Nekā personīga" pieķēris veselības ministri Baibu Rozentāli (TP) izmantojam darba auto.

Pirms mēneša TP nāca klajā ar paziņojumu, ka tās ministri vairs neizmantos dienesta automašīnas ne darba, ne privātajām vajadzībām, protestējot pret Finanšu ministrijas nespēju izstrādāt skaidrus noteikumus dienesta automašīnu izmantošanai un nodomu ieviest dienesta auto izmantošanas nodokli.

19. februārī "Nekā personīga" sagaidīja veselības ministri pie darbavietas. Sākumā parādījās apsnidzis Audi A6, kas iebraucis sētā, bet pēc mirkļa ap stūri iznāca ministre, kurai, kā secina raidījums, "mērojot ceļu no mājas līdz darbam, izdevies saglabāt neticami sausu frizūru un lietussargu".

11. martā pulksten 7.30 no rīta pie Tallinas un Brīvības ielu krustojuma piebrauca tas pats Audi A6. Šoferis apstājās un kaut ko gaidīja. Pēc brīža parādījās arī veselības ministre, kura, ieraugot "Nekā personīga" kameru, pagāja garām melnajam Audi un devās uz trolejbusa pieturu. Dienesta auto, palicis bez pasažiera, aizbrauca, bet pēc brīža nonāca Veselības ministrijas pagalmā. Pati ministre bija Saeimā, bet pēc sēdes beigām Rozentāle pie Saeimas ēkas sagaidīja to pašu Audi, kas no rīta viņu gaidīja pie mājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!