Saeimas deputāti ceturtdien ļoti atsaucīgi piedalījās labdarības akcijā, kurā tika vāktas rotaļlietas bērnu slimnīcai.
Apmēram 40 tautas priekšstāvji sapulcējās Saeimas nama pagalmā pie "Coca - Colas" kravas auto, kurā Ziemassvētku vecītis pieņēma atnestās rotaļlietas.

Deputāti slimajiem bērniem bija sanesuši daudzas mīkstās rotaļlietas - lāčus, zaķus, lauvas un citus zvēriņus.

Tautas partijas frakcijas priekšsēdētājs Gundars Bērziņš bija atnesis izspūrušu rūķi ar uzrakstu "Es mīlu šo valsti", savukārt Saeimas priekšsēdetājs Jānis Straume bērniem uzdāvinājis apmēram pusmetru lielu brūnu lāci. Ziemassvētku vecītis šo dāvinājumu saņēma ar vārdiem "o, tikpat karaliski.. es saprotu - pēc ģīmja un līdzības".

Deputāti bērniem sadāvināja arī daudzas citas rotaļlietas, dažādas spēles, lelles un saldumus.

Savukārt Ziemassvētku vecītis tautas kalpiem pretī uzdāvināja citas dāvaniņas. Vairāki deputāti saņēma eglīšu rotājumus vai pingvīnu ar mazu "Coca - Colas" pudelīti rokā.

Jau ziņots, ka uzņēmums "Coca - Cola" sadarbībā ar Dāmu klubu ir sācis labdarības akciju, kuras mērķis ir savākt rotaļlietas, lai tās ziedotu bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai.

Jau tagad dažādas noderīgas mantas ir dāvinājis dziedātājs Rodrigo Fomins, Dailes teātra aktieri Arturs Skrastiņš un Ģirts Ķesteris, balerīna Lita Beiris un daudzi citi sabiedrībā pazīstami cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!