Foto: F64

No pirmdienas tiek organizēts jauns 1. tramvaja maršruts "Imanta-Jugla", kas kursēs darba dienās un brīvdienās, informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

Vienlaikus 11. tramvaja maršruts tiks pagarināts līdz Ausekļa ielai un turpmāk sauksies "Ausekļa iela – Mežaparks".

Tāpat veiktas izmaiņas atsevišķos tramvaju kustības sarakstos, tostarp veiktas izmaiņas 4. maršruta tramvaja kustības sarakstā un 6. maršruta tramvaja kustības sarakstā darba dienās un brīvdienās, bet 10. maršruta tramvaju apkalpos 3. tramvaju depo un veiktas izmaiņas kustības sarakstos.

Savukārt 3. maršruta tramvajam "Jugla – Ķengarags" darba dienās būs jauns kustības saraksts. Virzienā no Juglas uz Ķengaragu brauks pa Krišjāņa Barona ielu, Radio ielu, 13. janvāra ielu, Prāgas ielu un tālāk pa maršrutu. Maršruta pieturvieta "Aspazijas bulvāris" tiks aizstāta ar pieturvietu "Stacijas laukums". Virzienā uz Juglu tramvaji brauks bez izmaiņām.

"Rīgas satiksme" piebilst, ka viena maršruta mēneša biļetes, kurām līdz 5. jūnijam pirmā reģistrācija veikta 4. un 6. maršruta tramvajā, būs derīgas braukšanai arī 1. maršruta tramvajā bez reģistrācijas līdz mēneša biļetes derīguma termiņa beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!