Foto: LETA

Satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) svētdien apmeklēs Latgali, lai apskatītu plūdu skartos ceļa posmus un līdz šim paveiktos darbus, informēja ministra padomniece Liene Užule.

Vizītes laikā plānots apkopot visu informāciju par esošo situāciju un turpmāko rīcību, informēja Užule.

Jau ziņots, ka Latgalē lietavu radīto postījumu dēļ aizvien slēgti desmit valsts vietējās nozīmes ceļi, kā arī viens reģionālā ceļa posms, liecina AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) informācija.

Piedzīvoto spēcīgo lietavu dēļ Latgalē daudzviet ir pārplūduši un izskaloti autoceļi. LVC norāda, ka situācija uz autoceļiem šajā reģionā nav būtiski mainījusies.

Satiksmei ir slēgts reģionālais autoceļš Viļaka-Kārsava (P45) autoceļa 37.kilometrā (km).

Slēgtie vietējās nozīmes autoceļi ir Tilža-Baltinava (V460) pie Baltinavas (18,8.km), Upītes-Demerova (V478) pie Demerovas (6,7. km), Rogovka-Mežvidi (V499) pie Rogovkas (2.km), Rogovka-Mežvidi (V499) pie Bliseniem (5.km), Višķi-Grāveri (V676) pie Ambeļiem (7,4.km).

Tāpat starp slēgtajiem ceļiem ir Verēmi-Rogovka (V593) pie Čudarāniem (9.km), Mērdzene-Čeri (V534) pie Rūzoriem (3,4.km), Mērdzene-Stiglova (V533) pirms Silinīkiem (3.km), Seļekova-Degļova-Goliševa (V507) pirms Goliševas (22,5.km), Ilūkste-Ilze-Vitkušķi (V702) pie Zīlītēm (20.km) un Ludza-Stiglova-Kārsava (V501) vienu km pirms Latvīšu Stiglovas (18.km).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!