Foto: F64

Satiksmei ir slēgts 300 metrus garš remontposms Skaistkalnē, pie Lietuvas robežas, autoceļā Ķekava–Skaistkalne, portālu "Delfi" informē uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi".

Posms būs slēgts uz laiku līdz diviem mēnešiem, bet satiksme novirzīta pa apbraucamajiem ceļiem. Autovadītāji aicināti sekot norādēm vai izvēlēties citu maršrutu.

Remontdarbi sākti arī uz tilta pār Gauju Siguldā. To laikā satiksme pa vienu joslu organizēta ar luksoforiem. Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, nokļūšanai otrpus Gaujai šoferiem ieteicams izmantot tiltus Murjāņos un Cēsīs.

Vēl sākti seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Rīga–Ērgļi, Līčos. Autovadītājiem jārēķinās ar papildu laiku ceļā rīta un vakara stundās, vai arī šoferiem iespēja izmantot līdzās esošos autoceļus Juglas papīrfabrikas ciemats–Upesciems vai Ulbroka–Ogre.

Vidzemē uz Valmieras šosejas, posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam, remontdarbu dēļ novietoti četri luksoforu posmi, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar papildu stundu ceļā. Tāpat papildu stunda būs nepieciešama autovadītājiem, lai šķērsotu 25 kilometrus garo remonta posmu ar astoņiem luksoforu posmiem uz Vecpiebalgas ceļa.

Savukārt Zemgalē ievērojamākie būvdarbi notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava, posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā. Tur jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā. Nobeigumam tuvojas būvdarbi abpus Vallei ceļā uz Neretu (P73), bet satiksmes ierobežojumi tur vēl ir paredzami.

Šonedēļ uz Jelgavas šosejas, krustojumā ar Ozolnieku ceļu, vairākus vakarus paredzēts veikt asfaltēšanas darbus. Tie paredzēti pēc pulksten 20:00, un satiksmi satiksmi organizēs satiksmes regulētāji. Būvdarbi turpinās uz Bauskas šosejas, posmā no Bauskas līdz Grenctālei, kur papildus būs nepieciešamas 10 minūtes ceļā.

Latgalē lielākie būvdarbi turpinās četros posmos uz ceļa Rēzekne–Daugavpils. Luksoforu posmi ir pie Rēzeknes Kārsavas virzienā. Pārējos remontposmos līdz pat Lietuvas robežai satiksmi regulē ceļa zīmes bez luksoforiem. Pie Rēzeknes jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem arī Rēzeknes apvedceļā. Savukārt Krāslavas novadā notiek remontdarbi Daugavpils šosejas turpinājumā. Vienā posmā satiksmi tur organizē satiksmes regulētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!