Foto: RIA Novosti/Scanpix / Reuters/Scanpix / Valsts policija / F64
Turpina atklāties jauni fakti par Borisa Ņemcova slepkavību, Latvijas hokejists Rolands Ķēniņš sevi apliecina NHL, Zolitūdes traģēdijas lietā nosaukti jauni aizturētie, bet, gaidot vasaru, 'LMT Summer Sound' rīkotāji nosaukuši grupas, kas viesosies Liepājā - portāls "Delfi" piedāvā ieskatu pirmdienas aktualitātēs Latvijā un pasaulē.

Foto: Valsts policija
Valsts policija
pirmdien par aizdomās turētajiem
Zolitūdes traģēdijas
krimināllietā atzinusi trīs Rīgas būvvaldes darbiniekus, kā arī vienu “
Maxima
” darbinieci.

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (
NHL
) kluba Vankūveras "
Canucks
" rindās rezultatīvi turpina spēlēt latviešu uzbrucējs
Ronalds Ķēniņš
, kurš kārtējā mačā izdarīja divas rezultatīvas piespēles un palīdzēja savai vienībai pēcspēles metienos ar 6:5 pieveikt Sentluisas "
Blues
".

Lasīt vairāk

Foto: F64
Somu grupa "Apocalyptica", kaimiņzemes "
Mumiy Troll
", pašmāju "
Musiqq
",
Jānis Stībelis
, "Pienvedēja piedzīvojumi", "
Astro'n'out
" ar
DJ Rudd
uzstāsies šī gada "LMT Summer Sound" festivālā. Pludmales festivāls jau piekto reizi norisināsies Liepājā - šogad no 10. līdz 11. jūlijam, portālu "Delfi" informē rīkotāji.

Lasīt vairāk

27. februārī, dažas stundas pirms savas slepkavības,
Krievijas
opozīcijas līderis
Boriss Ņemcovs
sniedza interviju radiostacijai "Eho Moskvi", kurā apsūdzēja Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu melos un slepkavnieciskas kara politikas sākšanā.

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Lielveikalu ķēdes "
Rimi
" un "
Maxima
" atsakās iepirkt vietējos dārzeņus un salātus, norādot, ka tie ir pārāk dārgi un šiem tirgotājiem ir pieejama lētāka produkcija, pirmdien Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" sacīja biedrības "
Zemnieku saeima
" priekšsēdētājs Juris Lazdiņš.

Lasīt vairāk

Foto: Arnis Kalniņš/LMC
Par "Nebijušu Sajūtu Restaurēšanas Darbnīcas" dziesmu ne-restaurēšanas koncertu "Zū-zā tī-tī-tī" Anglikāņu baznīcā 27. februārī.

Lasīt vairāk

Foto: AP/Scanpix
Dienvidkorejā sākoties ikgadējām ar ASV kopīgām militārajām mācībām "Key Resolve" un "Foul Eagle", Ziemeļkoreja pirmdien izšāvusi jūrā divas tuva darbības rādiusa raķetes, vēsta raidsabiedrība BBC.

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
Sportam, kā jau visam mūsu pasaulē ir aizkulises - aiz elegantā, nepiespiestā, bet tik grūtā slidojuma stāv smagi treniņu gadi, intrigas no bērna kājas līdz čempioniem, treneru ņirgāšanās, pēcsacensību atslābināšanās ar alkoholu un sarežģītas seksuālās "shēmas". Par to sporta portālam "Eurosport" atklāti pastāstījusi kāda krievu daiļslidotāja, pasaules un Eiropas čempionātu dalībniece, kura vēlējusies palikt anonīma.

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Gaidot Lieldienas, jau trešo nedēļu rit gavēnis - pārdomu un apceres laiks, kad attīrīt savas domas un savu organismu, kad ierobežot sevi - kaut ar uzturu vai televizora neskatīšanos.

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Lai sagaidītu pavasari un arī pamazām tuvojošo pludmales sezonu lieliskā formā, ir pēdējais laiks, lai atbrīvotos no
liekā svara
, sāktu domāt par saviem ēšanas paradumiem, sakārtotu tos un ikdienā ieviestu vairāk fizisko aktivitāšu.

Lasīt vairāk

Foto: DELFI
Mobilo tehnoloģiju kompānija HTC Barselonā notiekošajā "Mobile World Congress 2015" prezentējusi savu jaunāko tālruni – "HTC One M9".

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Karadarbības rezultātā Ukrainas austrumos gājuši bojā gandrīz 6000 cilvēku, bet vairāk nekā 14 000 ir ievainoti, vēsta aģentūra UNIAN.

Lasīt vairāk

Foto: AP/Scanpix
Līdz ar jaunā
Urugvajas
prezidenta stāšanos amatā 1. martā savas pilnvaras nolicis par "nabadzīgāko prezidentu pasaulē" dēvētais Hosē Alberto Muhika Kordano. Tautā saukts par Pepi Muhiku, viņš neoficiāli tika uzskatīts arī par visu laiku mīlētāko kādas valsts vadītāju.

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
Kopš februāra vidus
CSDD
un
Valsts policija
uz Latvijas ceļiem kopīgi veic automašīnu tehniskā stāvokļa pārbaudes, ziemas periodā īpašu uzmanību pievēršot to riepu stāvoklim. Šo pārbaužu mērķis – informēt autovadītājus par transportlīdzekļu tehnisko stāvokli un mazināt apdraudējumus ceļu satiksmes drošībai.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!