Foto: Shutterstock
Kāds skolotājs sludinājumu portālā izvietojis palīdzes vakanci, kurā piedāvājis "savdabīgu, interesantu darbiņu sievietei vai meitenei no Rīgas vai Zemgales". Kā noskaidrojis TV3 raidījums "Bez Tabu", vīrietis vēlējies palīdzi, kura nodotu viņa rīcībā savas biksītes.

Uz darba noslēpumaino darba vakanci pieteicās speciāli "Bez Tabu" sarunāta sieviete, kura darba piedāvātājam norādīja, ka ir nepilngadīga. Pēc mirkļa jaunā sieviete saņēmusi ziņu no darba devēja, ka piedāvātais darbs ir intīms. Proti, meitenei ilgāku laiku ir jānēsā biksītes, kuras pēcāk jānodod vīrieša rīcībā. Par to sieviete saņemtu 15-20 eiro.

Sarakstei turpinoties, vīrietis piedāvājis arī cita veida "darbus". Piemēram, par kopīgu nakts pavadīšanu vīrietis bija gatavs maksāt 80 eiro.

Kā noskaidroja "Bez Tabu", vīrietis – darba devējs ir skolotājs. Viņš žurnālistam skaidroja, ka apzinās, ko dara. "Es nerakstu mazgadīgajām. Es zinu, ka zem 16 nevar. Pēc 16 katrs jau var lemt. [..] No 16 gadiem cilvēks atbild par savām darbībām," skaidroja vīrietis.

Skolotājs pēc sarunas ar raidījuma žurnālistu solīja laboties. "Bez Tabu" informāciju nodevis izvērtēšanai atbildīgajām iestādēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!