Foto: DELFI

Rīgā vairākos Lāčplēša ielas posmos, kā arī citviet galvaspilsētā ierobežos vai pilnībā slēgs transportlīdzekļu satiksmi, portālu "Delfi" informēja Rīgas dome (RD).

Lāčplēša ielas posmā no Krišjāņa Valdemāra līdz Baznīcas ielai satiksmi ierobežos no 18. jūlija līdz 15. augustam. Šajā laikā notiks siltumtrases izbūves darbi.

Savukārt Lāčplēša ielas posmā no Brīvības līdz Tērbatas ielai satiksmi ierobežos no 18. jūlija pusnakts līdz 21. jūlija pusnaktij. Minētajā laikā plānoti ūdensvada avārijas remontdarbi.

Citadeles ielā pie ēkas Muitas ielā 1 satiksmi slēgs sākot no 16. jūlija plkst. 8.00 līdz 17. jūlija plkst. 20.00. Ielā notiks siltumtīklu izbūve.

Raunas ielas posmā no Laimdotas ielas līdz ēkai Raunas ielā 58/2, siltumtrases izbūves darbu dēļ, slēgs satiksmi no 18. līdz 26. jūlijam.

Sakarā ar filmēšanu no 18. jūlija plkst. 19.00 līdz 31. jūlija plkst. 19.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot filmēšanas grupas tehnisko transportu un Vārnu ielas 6 iedzīvotāju transportu, Vārnu ielas ēku pāra numerācijas pusē posmā no Tallinas līdz Laboratorijas ielai

Veicot filmēšanas darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis, kā arī izmantots papildus apgaismojums.

Laikapstākļu dēļ filmēšana var tikt pārcelta uz tuvāko iespējamo datumu. Par filmēšanas norisi atbildīga filmu studija "DEVIŅI".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!