Foto: LETA

Piektdienas priekšpusdienā Jūrmalas pašvaldības policija saņēma zvanu no kādas aculiecinieces, kura ziņoja par diviem bez pieaugušo uzraudzības atstātiem bērniem Slokas stacijā, vēsta LTV raidījums "Panorāma".

Notikuma vietā Jūrmalas pašvaldības policijas darbinieki ieradās pēc desmit minūtēm, ap pulksten 12 un atklāja, ka Slokas stacijā vieni paši atrodas māsa un brālis – septiņus un četrus gadus veci. Bērni policijas darbiniekiem sākotnēji nebija spējuši pastāstīt, kur dzīvo. Tikai pēc uzvārda noskaidrots, ka abi mitinās Slokā sociālajā mājā.

Ģimene jau iepriekš atradusies Bāriņtiesas redzeslokā. Policija sazinājās ar bērnu māti, kura ieradās un pastāstīja, ka atvases bijušas atstātas pa nakti pie draudzenes. Visticamāk, no rīta bērni vienkārši aizmukuši.

Policijas darbinieki arī konstatēja, ka vienam no bērniem uz sejas zilumi. Bērnus apskatīja arī mediķi. Pēc dzīvesvietas apskates bērnus nolemts nogādāt krīzes centrā.

Jūrmalas pašvaldības policijas darbinieki pateicas aculieciniecei par iejūtību un aicina arī citus nepalikt vienaldzīgiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!