Foto: LETA

Rīgā otrdien būtiski tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme, jo oficiālajā vizītē ieradīsies Slovēnijas Parlamenta Nacionālās Asamblejas prezidents Milans Brglezs, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā (RDSD).

RDSD precizē, ka tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana no pulksten 7 līdz 12 Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu, kā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu;

Savukārt no pulksten 7 līdz pulksten 10 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.

Satiksmes ierobežojumi, kā arī transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas aizliegums aptuveni 50 metru garā posmā darbosies no pulksten 7 līdz pulksten 15 Antonijas ielā pie ēkas Dzirnavu ielā 31.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība pie ēkas Kalnciema ielā 11b, Jēkaba ielā un Klostera ielā pie ēkām Jēkaba ielā 11, pie ēkas Brīvības bulvārī 3, Antonijas ielas posmā no ēkas Antonijas ielā 11 līdz Dzirnavu ielai, Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī pie Brīvības pieminekļa un Brīvības pieminekļa laukumā, kā arī Elizabetes ielā, pie ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 10/12.

Tāpat ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme būs pie ēkas Raiņa bulvārī 7, kā arī pie ēkas Lomonosova ielā 1a.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!