Foto: LETA



Smiltenes novada Bilskas pagasta iedzīvotājs Valdis Zariņš "SuperBingo" papildspēlē laimējis privātmāju un 25 000 eiro, liecina uzņēmuma "Latvijas Loto" mājas lapā pieejamā informācija.

Papildspēles norises laikā 12 nedēļās no 10. maija līdz 26. jūlijam tika izlozēti 12 finālisti, kuri tika aicināti ierasties "SuperBingo" studijā uz privātmājas un 25 000 eiro izlozi. No 12 izlozētajiem finālistiem studijā bija ieradušies 10 pretendenti, lai noskaidrotu, kurš iegūs ievērojamo laimestu.

Veiksmīgākais no visiem finālistiem izrādījās Valdis Zariņš. "Sieva šorīt teica: bez mājas mājās nerādies", pēc izlozes smejot stāstīja jaunās mājas īpašnieks.

Viņš "Latvijas Loto" pastāstīja, ka esot sportisks divu dēlu tēvs un "SuperBingo" spēlēšana svētdienu rītos viņa ģimenē esot kļuvusi par tradīciju.

Veiksmīgā loterijas biļete, kura Zariņu ģimenei ir atnesusi privātmāju un 25 000 eiro, patiesībā piederot Valda sievai.

Viņa iedevusi vīram spēles kuponu ar saviem izvēlētajiem skaitļiem un lūgusi to reģistrēt spēlei. Valdis vēlā vakara stundā iebraucis "Virši-A" degvielas uzpildes stacijā, kur arī ieguvis veiksmīgo loterijas kvīti.

Pēc papildspēles noteikumiem, laimētājs divas nedēļas var domāt, vai izvēlēties celt māju un saņemt 25 000 eiro zemes iegādei, vai atteikties un saņemt kompensācijas laimestu - 75 000 eiro.

Laimētājs jau esot uzsācis būvēt savu privātmāju, kuras pabeigšanai esot nepieciešami papildus līdzekļi, bet viņam arī esot zeme, uz kuras var celt citu māju. Lēmumu par pareizo izvēli viņš pieņemšot kopā ar ģimeni.

Aizvadītās nedēļas izloze bija ļoti veiksmīga arī "SuperBingo" auditorijas spēļu finālistei Veronikai Voitkānei no Sesavas pagasta, kura Lielajā laimes ratā laimēja automašīnu "Vokswagen Tiguan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!