No otrdienas līdz piektdienai Brīvības ielas posmā no Stabu līdz Bruņinieku ielai siltumtrases izbūves dēļ jārēķinās ar pamatīgiem satiksmes ierobežojumiem, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā (RDSD).

Autovadītājiem un velobraucējiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un papildus ceļā pavadīto laiku.

Autovadītājiem jārēķinās, ka transportlīdzekļu satiksme šajā Brīvības ielas posmā tiks nodrošināta tikai pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. RDSD aicina satiksmes dalībniekus būvdarbu laikā rūpīgi sekot līdzi ceļa zīmēm un norādēm, kā arī ar sapratni izturēties pret īslaicīgajiem ierobežojumiem.

Būvdarbu veicējiem uzdots aprīkot būvdarbu zonu ar atbilstošām ceļa zīmēm un nodrošināt satiksmes organizāciju. Būvniekam jānodrošina piebraukšana dzīvesvietai vai uzņēmumam tiem iedzīvotājiem un uzņēmējiem, kuri atrodas vai dzīvo slēgtajā ielas posmā.

Siltumtrases izbūves darbi tiek veikti pēc uzņēmuma "Rīgas Siltums" pasūtījuma.

Jau ziņots, ka Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam šogad notiek vērienīgi pazemes komunikācijas inženiertīklu pārbūves darbi, kā rezultātā seguma atjaunošana šajā posmā netika veikta. Segumu plānots atjaunot nākamajā būvniecības sezonā, kad tiks pabeigti visi inženierkomunikāciju pārbūves darbi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!