Foto: DELFI
Bijusī valsts kontroliere Inguna Sudraba, kas šonedēļ paziņoja par tautas kustības "Latvija – mūsu mājas" dibināšanu, publiski vairās nosaukt savus domubiedrus, bet TV 3 raidījumam "Nekā personīga" izdevies nofilmēt viņas tikšanos ar dažiem no tiem.

Raidījums fiksējis kadrus, kuros redzams, kā Sudraba restorānā "Kaļķu vārti" ietur maltīti kompānijā, kurā ir ekspremjers Valdis Birkavs, bijušais "Latvijas Kuģniecības" padomes priekšsēdētājs Druvis Skulte, miljonārs Atis Sausnītis un oligarhs Ainārs Šlesers. Kopā ar šo kompāniju pusdienojis arī šogad dibinātās partijas "Vienoti Latvijai" līderis Mareks Zeltiņš.

Kompānija restorānā uzturējusies aptuveni trīs stundas un pēc tam tikšanās dalībnieki visai mīklaini izteikušies par to, vai apsprieduši jauna politiskā spēka veidošanu. Piemēram, Sausnītis teicis, ka runāts nevis par partijas dibināšanu, bet gan par "Latvijas nākotni un politisko sistēmu".

Par galveno Sudrabas politiskās karjeras potenciālo sponsoru līdz šim tika uzskatīts miljonārs Jūlijs Krūmiņš. Bijušajai valsts kontrolierei līdz šim tika prognozēta spīdoša politiskā karjera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!