Ceturtdien atvērta publisko debašu raidījuma "Kas notiek Latvijā?" mājas lapa internetā - www.knl.lv, portālu "Delfi" informēja raidījuma vadītājs Jānis Domburs.

Mājas lapa izveidota, lai paplašinātu raidījuma pieejamību skatītājiem, publicētu plašākus žurnālistiskos materiālus par raidījumos apspriestajām un citām aktualitātēm valstī, kā arī veicinātu atgriezenisko saiti ar auditoriju.

www.knl.lv pieejams tematiski strukturēts raidījuma videoierakstu arhīvs un būtiskākie raidījumu fragmenti. Šobrīd pieejami pēdējo divu gadu raidījumu ieraksti, bet perspektīvā paredzēts publicēt pilnu raidījuma arhīvu kopš 2001.gada. Arhīva pieejamība tiek nodrošināta sadarbībā ar SIA "Tilde" un www.tv.lv, atšķirībā no Latvijas Televīzijas piedāvājuma, dodot iespēju skatītājiem skatīties raidījumu video bez papildus samaksas.

Jaunā mājas lapa www.knl.lv būs multimediāla interaktīva mājas lapa, kurā tiks sasaistīti videomateriāli un raidījuma redakcijas vai, potenciāli, citu autoru publikācijas, kā arī būs iespējams ievietot skatītāju un lasītāju komentārus. Vienlaikus turpināsies "Kas notiek Latvijā?" sadarbība ar portālu "Delfi", kur tiks publicēti aktuālākie raksti no www.knl.lv.

www.knl.lv pieejama arī raidījuma "Kas notiek Latvijā?" dalībnieku datu bāze, kā arī plašāka informācija par raidījumu un tā vadītāju. Kā maksas pakalpojums auditorijai tiek piedāvāts iegādāties raidījumu atšifrējumus.

www.knl.lv izveide ir viens no rezultātiem pagājušajā gadā realizētajai raidījuma "Kas notiek Latvijā?" finansējuma palielināšanai. Mājas lapas uzturēšanu un attīšanu realizēs Jāņa Dombura uzņēmums SIA "Domburs". Majas lapa būs pieejama arī, izmantojot adresi www.kasnotieklatvija.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!