Televīzija TV 3 28.janvārī skatītāju vērtēšanai nodos jaunu raidījumu "Patiešām privāti", kura vadītāja žurnāliste Elita Veidemane informēs par sabiedrībā pazīstamu cilvēku privāto dzīvi.
Par to BNS pavēstīja televīzijas sabiedrisko attiecību menedžere Inga Gaile.

Raidījumā varēs iepazīties ne tikai ar populāru cilvēku privāto dzīvi, bet tiks veidoti arī sižeti par aktuālākajiem notikumiem. "Tomēr tie tiks pasniegti nedaudz personīgi un no aizkulišu puses," sacīja Gaile.

"Patiešām privāti" top sadarbībā ar žurnālu "Privātā dzīve", bet raidījuma režisors ir Juris Grave.

Veidemani producentu grupa "Virus Art" esot uzaicinājuši viņas profesionalitātes dēļ, kā arī atpazīstamības un "zināmās auras" dēļ, stāstīja Gaile.

Skandalozu slavu bijušā laikraksta "Atmoda Atpūtai" redaktore ieguva pēc rakstu sērijas "Vīrieši manā mūžā" avīzē. 1995. gadā viņa vēl skandalozāku slavu ieguvusi ar interviju žurnālā "Pantera".

1995. gadā viņa bija viena no Muļķu un bezzemnieku partijas dibinātājām. 1995. gada septembrī žurnāliste kandidē 6.Saeimas vēlēšanās no Demokrātiskās partijas "Saimnieks" saraksta un kļūst par visbiežāk svītroto kandidātu. Veidemane bija izvirzīta Triju Zvaigžņu ordeņa saņemšanai, taču viņai to nepiešķīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!