Foto: DELFI Aculiecinieks

Otrdien ugunsgrēkā Rīgā, Imantā, cietis kāds apmēram 79 gadus vecs vīrietis, portāls “Delfi” uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kā informē VUGD, otrdien pulksten 10.04 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Imantas 8.līniju Rīgā, kur sešstāvu dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēkas ceturtā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas 0,2 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēks tika likvidēts pirms VUGD ierašanās. Mēģinot nodzēst to saviem spēkiem, cieta apmēram 79 gadus vecs vīrietis, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, kūla, dīvāns, meža zemsedze, elektromotors, tualete, vieglā automašīna, pirts, dzīvojamā māja un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji glābēji Cesvaines novada Cesvaines pagastā no dubļiem izvilka divas govis, bet Stendes ielā Kuldīgā no notekūdeņu akas tika izcelts suns.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 45 izsaukumus – 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!