Foto: DELFI

Turpinās ceļa remontdarbi Vidzemē uz Valmieras šosejas, posmā Inčukalns–Valmiera–Igaunijas robeža, portālu “Delfi” informēja VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir septiņi luksofori, un autovadītājiem jārēķinās ar papildu pusotru stundu ceļā. Tāpat stunda nepieciešama, lai šķērsotu 25 kilometrus garo ceļa remonta posmu ar sešiem luksoforiem uz Vecpiebalgas ceļa.

Arī uz Siguldas šosejas Līgatnē turpinās darbi. Tur satiksmi regulēs divi luksofori.

Zemgalē ievērojamākie būvdarbi notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā. Tur jārēķinās ar papildu pusstundu. Papildus 30 minūtes būs nepieciešamas arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā.

Turpināsies sāktie remontdarbi arī uz Jelgavas šosejas Ozolniekos. Divu kilometru garajā posmā autovadītājiem jārēķinās ar ātruma ierobežojumu 50 kilometri stundā, brīdina uzņēmums.

Būvdarbi notiek arī uz Bauskas šosejas un posmā no Bauskas līdz Grenctālei, kur papildus būs nepieciešamas 20 minūtes ceļā.

Savukārt Latgalē lielākie būvdarbi notiek vairākos posmos uz ceļa Rēzekne–Daugavpils. Pie Rēzeknes Kārsavas virzienā luksofori novietoti posmā pie Rušona ezera un pirms Lietuvas robežas. Tāpat pie Rēzeknes jārēķinās arī ar satiksmes ierobežojumiem Rēzeknes apvedceļa remontdarbu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!