Foto: DELFI

Sadarbojoties ar Iekšlietu ministriju un Aizsardzības ministriju, Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federācija īstenos sociālās atbildības iniciatīvu "Varoņu programma", kurā uzņēmumi un organizācijas varēs atbalstīt nozarē strādājošos un viņu ģimenes, portālu "Delfi informēja Iekšlietu ministrijas sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Skrebele.

"Varoņu programmas" ideja balstās tajā, ka operatīvie darbinieki, brīvprātīgie no Aizsardzības ministrijas un Iekšlietu ministrijas padotības iestādēm un Nacionālajos Bruņotajos spēkos dienošie strādā kopā kritiskos brīžos, lai glābtu dzīvības. Apzinoties ierobežotās valsts budžeta iespējas, partneri vienojušies par jaunu sadarbības formu ar mērķi atbalstīt drošības un militārās struktūrās strādājošos.

Iniciatīvā uzņēmumi un organizācijas ikdienu sniegs atbalstu Latvijas drošības un aizsardzības sektorā strādājošajiem un viņu ģimeņu locekļiem. Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federācija sadarbībā ar Aizsardzības ministriju un Iekšlietu ministriju īstenos ''Varoņu programmu'' visā Latvijā no 2015.gada marta. Dalībnieku iesaiste un nepieciešamie priekšdarbi notiks no 2015.gada 5.janvāra.

Sadarbības memorandu iesaistītās puses parakstīs piektdien, 28.novembrī, pulksten 14:00 Iekšlietu ministrijā.

Memorandu parakstīs Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Sārts, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone - Godmane un Federācijas padomes priekšsēdētājs Agris Dundurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!