Foto: Reuters/Scanpix

Par nozīmīgu ieguldījumu, nodrošinot veiksmīgu Latvijas iestāšanos Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (OECD), 30 ierēdņiem piešķirs Ministru kabineta atzinības rakstus, otrdien lēma valdība.

Atzinības rakstus saņemošo ierēdņu vidū ir Tieslietu ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Ārlietu ministrijas, Ģenerālprokuratūras, Vides aizsardzības un reģionālās ministrijas, Labklājības ministrijas, Zemkopības ministrijas, kā arī Finanšu ministrijas un Ekonomikas ministrijas pārstāvji.

Tāpat atzinības rakstus piešķirs Latvijas vēstniecības Francijā, OECD Juridiskā departamenta, Latvijas Pastāvīgās pārstāvniecības Eiropas Savienībā, kā arī Latvijas vēstniecību pārstāvjiem.

Valdība arī lēma, ka par nozīmīgu ieguldījumu, nodrošinot veiksmīgu Latvijas iestāšanos OECD, atzinības rakstus saņems Patērētāju tiesību aizsardzības centra direktore Baiba Vītoliņa, Konkurences padomes priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama, Pārresoru koordinācijas centra vadītāja vietnieks Vladislavs Vespers un Valsts kancelejas Valsts pārvaldes politikas departamenta konsultants Krišjānis Dzalbe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!