Foto: DELFI
Loterijas "Viking Lotto" 25.jūlija izlozē laimēts līdz šim lielākais loterijas "Viking Lotto" laimests Latvijā, informēja "Latvijas Loto" pārstāve Aiga Lazdāne.

Viņa norādīja, ka laimējušais ir 31 gadu vecais Dmitrijs no Valkas. Viņam izdevās uzminēt "5+1" skaitļus un laimēt 50 790 latus. Laimīgo kvīti ar diviem variantiem, kuros spēlēta sistēmas spēle "7 uz vienu izlozi", viņš iegādājās internetā.

Atbilstoši "Viking Lotto" sistēmas spēles laimestu plānam, uzminot "5+1" skaitļus, spēlētājs saņem arī laimestu par pieciem skaitļiem - 932 latus un piecus laimestus par četriem uzminētiem skaitļiem - 55 latus. Līdz ar to laimesta kopsumma ir 51 778 lati.

Piektdien laimētājs ieradās "Latvijas Loto" birojā nokārtot dokumentu formalitātes laimesta saņemšanai. Dmitrijs pastāstīja, ka par savu laimestu uzzinājis jau trešdienas vakarā, ieskatoties savā spēlētāja profilā "www.latloto.lv" un ieraugot, ka laimestu sadaļā ir rakstīts 51 000 latu. Dmitrijs nekavējoties pats pārbaudījis savus izvēlētos skaitļus ar izlozētajiem un iesaucies: "Es uzvarēju!"

Viņa draudzene par to tikai pavīpsnājusi, domājot, ka Dmitrijs uzvarējis datorspēlē. Tas, ka šī uzvara ir krietni vien nopietnāka, radījis lielu prieku abos jaunajos cilvēkos. Jautāts, kā plānots tērēt laimēto naudas summu, Dmitrijs teica: "Pirksim māju, esmu jau paspējis dažus variantus izskatīt."

Jūlijs ir veiksmīgs mēnesis Valkas novada iedzīvotājiem, jo tieši pirms gada - 2011.gada 21.jūlijā - loterijā "Latloto 5 no 35" skolotājs no Ērģemes laimēja 52 000 latu. Par piedalīšanos papildspēlē "Džokers" papildus lielajam naudas laimestam viņš saņēma dāvanā dzīvokli Rīgā, projektā "Jaunā Teika".

"Viking Lotto" izlozes tiek pārraidītas katru trešdienu Latvijas Televīzijas 1.kanālā tūlīt pēc "Panorāmas". "Viking Lotto" lielā laimesta prognoze uz nākamo izlozi sasniegusi jau 4 800 000 latu, laimesta prognoze par sešiem skaitļiem - 410 000 latu, savukārt "5+1" prognoze ir 17 777 lati.

"Latvijas Loto" organizē skaitļu loterijas "Viking Lotto", "Latloto 5no35", "SuperBingo" un "Keno", kā arī divas papildspēles "Džokers" un "Džokers 7" un astoņas momentloterijas. Loterijas biļetes var iegādāties "Latvijas Loto", "Narvesen", "Plus punkta" un Latvijas Pasta tirdzniecības vietās, kā arī "Latvijas Loto" mājaslapā "www.latloto.lv"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!