Foto: LETA

Otrdienas rītā lielākoties valsts centrālajā un austrumu daļā sniega un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Kopš pulksten 4.00 ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 78 ziemas dienesta tehnikas vienības informēja VAS ''Latvijas Valsts ceļi''.

Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti ceļa posmos: Ainažu virzienā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, Veclaicenes virzienā no Rīgas līdz Vangažiem, Rīgas apvedceļš posmā no Baltezera līdz Saulkalnei, Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Lielvārdei, no Pļaviņām līdz Nīcgalei, no Jēkabpils līdz Terehovai, no Grebņevas līdz Špoģiem un uz Rēzeknes apvedceļa, Jelgavas virzienā no Jelgavas līdz Meitenei, Liepājas virzienā no Kalnciema līdz Anneniekiem un no Skrundas līdz Liepājai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoša braukšana ir Aizkraukles, Alūksnes, Bauskas, Daugavpils, Dobeles, Krāslavas, Preiļu un Rēzeknes apkārtnē.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi priekšpusdienā vietām nelieli nokrišņi slapja sniega veidā. Atsevišķos posmos uz autoceļiem var veidoties apledojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!