Foto: LETA

Līdzšinējais Valsts prezidenta juridiskais padomnieks Edgars Pastars turpmāk Rīgas Pilī strādās uz nepilnu slodzi, to paredz pušu vienošanās, piektdien informēja Prezidenta preses dienestā.

No 1.marta Pastars nepilnu darba laiku pildīs Valsts prezidenta Konstitucionālo tiesību komisijas atbildīgā sekretāra pienākumus. Preses dienestā norāda, ka 10.janvārī puses vienojušās par šādām izmaiņām.

Pastars ir pieņēmis izaicinājumus turpmāk darboties gan vairākos juridiskās literatūras izstrādes projektos, gan uzsākt jaunu darbību šaurākā juridiskajā specializācijā, norāda Valsts prezidenta kancelejā, uzsverot – līdzšinējo sadarbību vērtē atzinīgi.

To, kas ieņems Pastara vietu un pildīs likumdevēja padomnieka amatu, prezidenta Preses dienests pagaidām neatklāj, solot par to informēt vēlāk.

Jau vēstīts par izmaiņām Valsts prezidenta kancelejā. Pērn vasarā pārtrauktas darba attiecības ar padomnieku vēstures jautājumos Antoniju Zundu, darbu Pilī pameta arī padomniece ekonomikas, uzņēmējdarbības un nodarbinātības jautājumos Elīna Egle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!