Foto: LETA
Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa veselības stāvoklis pašlaik ir apmierinošs, un viņam nozīmēta ārsta uzraudzība, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts prezidenta preses padomnieks Gusts Kikusts.

Sīkāku informāciju par prezidenta veselības stāvokli Kikusts nesniedza.

Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma" pirmdien ziņo, ka stacionārā "Gaiļezers" nav ieviesti paaugstināti drošības pasākumi, savukārt sepses nodaļā, kurā, visticamāk, ārstējas Vējonis, arī ikdienā liegta pieeja nepiederošām personām.

Prezidents ar padotajiem sazinās elektroniski.

Jau vēstīts, ka Vējonis pirmdienas rītā nogādāts Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā "Gaiļezers".

Saskaņā ar Valsts prezidenta kancelejas Preses dienesta iepriekš sniegto informāciju Vējonis slimnīcā nogādāts vīrusa infekcijas dēļ. Savus amata pienākumus prezidents turpinās pildīt arī esot stacionārā, taču šonedēļ nepiedalīsies publiskos pasākumos, norādīja Preses dienestā.

Portāls "Delfi", atsaucoties uz ziņu aģentūras LETA rīcībā esošo informāciju, jau vēstīja, ka prezidentam veiktas pārbaudes slimnīcas sepses nodaļā. "Gaiļezera" Toksikoloģijas un sepses klīnikas personāls ticis instruēts nepiederošām personām neizpaust informāciju par Vējoņa veselības stāvokli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!