Ceturdien, 9. septembrī, plkst. 13:00 politisko partiju apvienības "Vienotība" jaunieši aicina uz aizraujošu atvērto durvju dienu "Politika: atvērts". Tā mērķis ir iepazīstināt jauniešus ar politiku visās tās izpausmēs, aicinot iesaistīties politiskajos procesos un nepalikt vienaldzīgiem pret valstī notiekošo. Atvērtā durvju diena norisināsies "Vienotības" birojā, Kr. Barona ielā 3, tajā par lektoriem uzaicināti sabiedrībā labi pazīstami cilvēki, kuri ikdienā aktīvi līdzdarbojas politikas veidošanā un politiskajos procesos.

"Politika: atvērts" mērķis ir parādīt jauniem cilvēkiem, ka politika ir pieejama katram. Dienas garumā dalībniekiem būs iespēja tikties un veidot dialogu ar šobrīd vadošajiem politiķiem, kuri dalīsies profesionālajā pieredzē un būs gatavi atbildēt uz jauniešiem interesējošiem jautājumiem ne tikai saistībā ar politiku, bet arī uzņēmējdarbību un medijiem.

Par lektoriem piekrituši kļūt iekšlietu ministre Linda Mūrniece, ministru prezidenta padomnieks Andris Vilks, Rīgas domes deputāts Olafs Pulks, Ekonomikas ministra padomnieks Klāvs Olšteins, kā arī Rīgas domes deputāts un BK "VEF Rīga" pārstāvis Edgars Jaunups.

Dienas gaitā dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar politikas daudzveidību, sastapt un iztaujāt cilvēkus, kuri atzīti par savas nozares profesionāļiem.

Atvērtās durvju dienas programma:

13.00 Rīgas domes deputāts un BK "VEF Rīga" pārstāvis Edgars Jaunups - "Profesionāla sporta kluba izveide, finanšu piesaiste un ilgtermiņa attīstība",
14.30 Iekšlietu ministre Linda Mūrniece - "Darba iespējas Iekšlietu ministrijā un dienestos",
16.00 Rīgas domes deputāts Olafs Pulks - "Žurnālistika, mediji un politika",
17.30 Ekonomikas ministra padomnieks Klāvs Olšteins - "Jaunieši sāciet biznesu!",
19.00 Ministru prezidenta padomnieks Andris Vilks - "Latvijas ekonomikas nākotnes struktūra: nozares, klasteri, darba vietas".

Plašāka informācija par semināru "Politika: atvērts" pieejama www.vienotība.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!