Foto: Publicitātes foto

Partijas "Vienotība" Rīga mēra amata kandidāts pašvaldību vēlēšanās varētu būt Saeimas deputāts Vilnis Ķirsis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Ķirsis līdztekus Ingai Antānei un Ilonai Platonovai bija nu jau likvidētās Reformu partijas (RP) sarakstu līderi iepriekšējās Rīgas pašvaldības vēlēšanās, kurās partija izgāzās, ieguva vien 1,58% balsu un pie mandātiem domē netika.

Partija plāno ceturtdien preses konferencē iepazīstināt ar Rīgas pašvaldību vēlēšanu saraksta pirmo numuru un vēlēšanu saraksta veidošanas principiem, tāpēc pagaidām oficiāli kandidātu nenosauc.

Arī Ķirsis šo informāciju nekomentēja.

Ķirsis pašlaik ir Saeimas deputāts, kā arī Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs. Viņš parlamentā darbojas Pieprasījumu komisijā, kā arī Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā.

"Vienotības" pārstāvji ceturtdien preses konferencē informēs arī par galvaspilsētā neatliekami veicamajiem uzdevumiem, prezentēs Rīgas domes vēlēšanu programmas pamatnostādnes un partijas mērķus un ieceres, gatavojoties pašvaldību vēlēšanām galvaspilsētā, informēja partijā.

Preses konference norisināsies ceturtdien, 10.novembrī, plkst.12 "Vienotības" Rīgas domes frakcijas telpās, Rātslaukumā 1, 601.telpā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!