Foto: Publicitātes foto
Pirmdien "Latvijas Loto" birojā bija ieradusies aizvadītās "Viking Lotto" izlozes veiksmīgākā spēlētāja no Salacgrīvas novada, kura laimēja 47 247 eiro un automašīnu "Volvo XC60", portālu "Delfi" informēja "Latvijas Loto".

Laimētāja nevēlējās atklāt plašākai sabiedrībai ne savu vārdu, ne vecumu, ne nodarbošanos.

"Man patīk izmēģināt veiksmi dažādās loterijās, kopumā piedalos 4-5 gadus. Laimesti mēdz būt ik pa laikam, bet salīdzinoši nelieli - daži desmiti eiro," par saviem loteriju spēlēšanas paradumiem stāsta kundze.

Veiksminiece arī atklāja, ka piedalīties loterijās viņu pamudinājusi radinieka ģimene. Par savu laimestu kundze uzzinājusi kioskā un viņai tas esot bijis liels pārdzīvojums. Laimētāja nebija skatījusies ne "Viking Lotto TV" izlozi, ne arī lasījusi ziņas internetā par to, ka kāds Latvijā ir laimējis šādu laimestu.

Kad kioska pārdevēja esot paziņojusi par laimestu, kundze atbildējusi: "Jūs ar mani nejokojat, nav 1.aprīlis!"

Laimētā naudiņa noderēšot saimniecībā, jo ģimene nupat grasījusies iegādāties tehniku saimniecības attīstīšanai. Pie laimētās automašīnas "Volvo XC60" stūres veiksminiece sēdīšoties pati, jo vīram jau esot savs auto.

"Viking Lotto" 12.marta izlozē tika uzminēti pieci skaitļi un papildskaitlis (5+1) un laimēti 47 247 eiro. Tā kā uz laimīgās kvīts bija atzīme par dalību papildspēlē Džokers, tika laimēta arī Džokera papildspēles dāvana - automašīna "Volvo XC60" 49 253 eiro vērtībā. Laimesta kopējā vērtība - 96 500 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!