Foto: F64
Sestdien Zemgalē kāds 22 gadus vecs vīrietis dārzā gribējis dedzināt sausos zarus un, lai tie labāk degtu, lējis uz žagaru kaudzes no kanniņas benzīnu. Rezultātā benzīns uzliesmojis, aizdedzies arī vīrieša apģērbs.

Vīrietis guvis gana plašus vēdera, muguras, roku un sejas apdegumus un nogādāts slimnīcā Rīgā, portāls "Delfi" uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Netālu no zaru dedzināšanas vietas bijusi arī sešus gadus veca meitene, kura guvusi nelielus kājas un rokas apdegumus. Arī viņa nogādāta slimnīcā.

Kurzemē kāds 41 gadu vecs vīrietis ar motorzāģi guvis plašu zāģētu brūci rokā. Bojājumi bijuši ;loti nopietni un viņš nogādāts pie mediķiem Rīgā. Iespējams, vīrietis bijis alkohola reibumā.

Tāpat Kurzemē astoņus gadus vecs puika spēlējoties ieskrējis durvju stiklos, nopietni savainojis roku uz stikla lauskām. Arī viņš nogādāts slimnīcā Rīgā.

Vidzemē sešus gadus veca meitene šūpojusies striķī iekārtā gumijas riepā. Nolecot no tās, vēl kustībā esošā riepa trāpījusi meitenei pa galvu. Viņa ar smadzeņu satricinājumu nogādāta slimnīcā.

Zemgalē kāda trīs gadus veca meitene šūpojusies sabojātās šūpolēs, un, aizķeroties aiz dēļa, viņa kritusi no šūpolēm, uzplēsusi potīti un nogādāta slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!