Foto: DELFI

21.novembra nakts no ugunsdzēsēju glābēju atmiņām nekad neizdzisīs, jo, pildot dienesta pienākumus un cenšoties izglābt veikala konstrukciju nogruvumā apraktos cilvēkus, gāja bojā trīs kolēģi - Vilnis Šteinītis Edgars Reinfelds Sergejs Ižiks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) mājas lapā pieejamā informācija.

VUGD norāda, ka bojā gājuši "savējie vai kā biežāk ierasts teikt - ģimenes locekļi".

VUGD vadības un visu esošo un bijušo ugunsdzēsēju glābēju vārdā tiek izteikta visdziļākā līdzjūtība Rīgas reģiona pārvaldes 5.daļas komandiera kapteiņa Viļņa Šteinīša, Rīgas reģiona pārvaldes 1.daļas inspektora dežuranta (vada komandiera) virsleitnanta Edgara Reinfelda, Rīgas reģiona pārvaldes 1.daļas ugunsdzēsēja glābēja kaprāļa Sergeja Ižika ģimenes locekļiem, tuviniekiem, draugiem un kolēģiem saistībā ar viņu pēkšņo un traģisko zaudēšanu.

Arī šajā brīdī mūsu sauklis „Viens par visiem un visi par vienu" tik ļoti atspoguļo mūsu kopējās domas un sajūtas, norāda VUGD.

Jau vēstīts, ka ceturtdienas vakarā traģēdijā, kad ielūza lielveikala "Maxima" jumta konstrukcijas, dzīvību zaudēja vairāki desmiti cilvēku. 

Gan pašmāju gan ārvalstu amatpersonas izteikušas līdzjūtības bojāgājušo tuviniekiem un cietušajiem.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!